top of page

JaGecom is een jong ambitieus bedrijf bedrijf dat zichzelf in de markt profileert als een “bruggenbouwer” tussen partijen en als “klankbord” voor partijen met als doel expertise en ervaring in te zetten om een “win-win” situatie te creëren in alle situaties in de markt die gerelateerd zijn aan de grond-, weg- en waterbouw, de bouw en cultuurtechniek.

Specialiteit van JaGecom is vooral het fungeren als “bruggenbouwer” tussen partijen waar sprake is van (voorgenomen) ingrijpende herstructureringen en/of projectontwikkeling in bewoonde gebieden waarbij een goede eenduidige communicatie met de betrokkenen die een dergelijke ontwikkeling wel voor korte of langere tijd raakt in hun woon- en leefomgeving maar die buiten de dagelijkse zakelijke beslommeringen staan van groot belang is voor het slagen van dergelijke projecten.

 

Verder zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering, aanleg en vervanging van kunstgrasvelden in de tennis- en hockeywereld. Uit deze specialiteit is een samenwerkingsverband met Ubink Sportvelden BV uit Dalfsen.

 

JaGecom advies ontwikkeling realisatie beheer onderhoud
JaGecom advies ontwikkeling realisatie beheer onderhoud
bottom of page